Kirjoittaja Aihe: Sivuvaunumotocross leiri Salo 2017  (Luettu 2426 kertaa)

petri pantsu

  • Vieras
Sivuvaunumotocross leiri Salo 2017
« : Tammikuu 07, 2017, 08:42:47 ap »
Terve !
Salon Kavilannummella on tarkoitus järjestää 10-11.6.2017 sivuvaunumotocross leiri. Osallistua voi minkä ikäisellä sivuvaunupyörällä tahansa ja kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tutustumaan,tiedä vaikka pääsisi kokeilemaan lajin alkeita radalle ! Tämä on myös hyvä mahdollisuus testata kalustoa ennen kilpailukauden alkua ! Lisäohjelmana tapahtumassa tulee olemaan paikallisen junioritoiminnan esittelyä,tiedä vaikka joku saisi kipinän motocrossiin...? Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana mm. Salon Moottoriseura ry,Rotorway Oy,Kulkupeli.
Ilmoittelen aikatauluista lähemmin tapahtumaa mutta laittakaa päivämäärät nyt jo kalentereihin ylös !

Tiedustelut: Petri Pantsu p. 0400823381
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 08, 2017, 10:58:17 ap kirjoittanut petri pantsu »

petri pantsu

  • Vieras
Vs: Sivuvaunumotocross leiri Salo 2017
« Vastaus #1 : Toukokuu 05, 2017, 06:18:13 ap »
Terve !

Salon Kavilannummen sivuvaunumotocross leirin ajo-aika la 10.6 klo 11-16 (+ illanvietto) ja su 11.6 klo 11-15,mitään minuutti aikatauluja en ala tässävaiheessa julkaisemaan. Mukaan tapahtumaan ovat tervetulleet 50-85 cc juniorit jotka opettelevat motocrossin alkeita,ompa sitten ajo/kilpailukokemusta tai ei. Pikkurata on heidän käytössään ja varmaan isolle radallekin saan heidän ajonäytös aikaiseksi..

Jos Classic Motocrossin A-luokan kuljettajilla on mielenkiintoa tulla mukaan ajamaan ja esittelemään kalustoaan ? Niin Tervetuloa mukaan ! Voidaan sopia kumpi päivä Teille paremmin sopii ja minulle sopii vaikka olisitte mukana molempina päivänä.

Osallistumismaksu tapahtumaan on Sivuvaunuilta 20 eur/pari, A-luokka 10 eur ja  Juniorit ilmaiseksi. Ruokaa ja juomaa on paikan päällä ja jos lopuu niin haetaan lisää...omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan. Jos tapahtumasta tulee tuottoa se ohjataan Sivuvaunu Motocross Team Kunnaksen toiminnan tukemiseen !

Ilmoittautuminen 31.5 mennessä puhelimetsi 0400-823381 tai s.posti: petripantsu@live.fi

Tapahtumaa toteuttamassa ovat: Rotorway Oy,Kulkupeli, Salon Moottorikerho,Salon Moottoriseura,allekirjoittanut ja monta muuta...

t. Petri Pantsu
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 24, 2017, 09:56:46 ip kirjoittanut petri pantsu »

petri pantsu

  • Vieras
Vs: Sivuvaunumotocross leiri Salo 2017
« Vastaus #2 : Kesäkuu 12, 2017, 10:16:21 ip »
Leiri takana jopa aurinkoinen sää suosi tapahtumaa. KIITOS kaikille jotka osaillistuitte tapahtumaan ja sen tekemiseen tavalla tai toisella !
Tavoitteeni oli että jos saadaan yhteensä 20 pyörää kokoon viikonlopun aikana miin olen tyytyväinen. Sivuvaunuja oli 10 paria,lauantaina 2 A luokan Classic Ajajaa ja ainakin 30 junioria nähtiin viikonlopun aikana isolla- ja pikkuradalla,joten tavoitteeni ainankin tupalaantui.  Paljon oli niitäkin junioreja jotka ajoivat ensimmäistä kertaa oikealla motocrossradalla. Jos pyörissä olisi olleet matkamittarit  niin uskomattoman iso kilometri määrä varmaan kertyi  kahden päivän aikana yhteensä sillä intoa ajamiseen tuntui riittävän. Tietysti voidaan kysyä miksei ajajia otettu mukaan laajemmin mutta jokainen voi vuokrata ratoja ja järjestää haluamaisiaan tapahtumia.
Hyvin suosittu oli myös se kun pääsi kokeilemaan sivuvaunussa kyydissä olemista,sunnuntaina oli junioreja (nuorin 5 vuotias) varkion portilla pitkä jono odottamassa vuoroaan olihan siellä muutama aikuinenkin mukana. Varmaan tästä kokemuksesta riittää kerrottavaa kesälomalla,syksyllä koulussa ja työpaikoillakiin. Olihan meillä paikalla saunaa,kylpytynnyriä..yksi juniori sai palkinnoksi ajeluttamiset oikealla avo Ferrarillakin ym. tekemistä oli... Kunnaksen Teamille saatiin myös hieman avustusta kerättyä.

Omasta puolestani toivotan kaikille oikein hyvää kesää sekä turvallista ja vauhdikasta ajokautta !

t. Petri Pantsu